• Vodka
    Stolichnaya, Absolut, Finlandia, Smirnoff
  • Gin
    Gordon’s \ Beefeater
  • Rum
    Caribica, Bacardi
  • Tequila
    Cuervo Gold
  • Anis
    Arak
  • Aperitif
    Martini Bianco, Martini Rosso, Martini Extra Dry
  • Digestif
    Jagdtraum
  • Liqueur
    Schnapps Flavors: strawberry, Melon, Peach, Apple
  • Whisky
    Irish: Jameson Scotch Blended: Johnny Walker Red Labe
  • Cava
    -

כששירות פוגש איכות

הכי טובים
באלכוהול
 .

הכי

טובים

באלכוהול.

חברת סטאר בר מספקת שירותי בר אלכוהול לאירועים פרטיים ועסקיים, באחריות מקצועית וחשיבה יצירתית שתאפשר תפריט לכל אירוע בהתאמה אישית מלאה. כל אירוע הוא עולם חדש ומקורי, דבר שמצריך חשיבה יצירתית להתאמת הצרכים הספציפיים של כל אירוע.

בר אלכוהול

אנו מאמינים שבניית בר אלכוהול בכל אירוע פרטי או אירוע עסקי, זו משימה מיוחדת בעלת צרכים ייחודיים שרלוונטיים אך ורק לאותו אירוע. כל אירוע הוא עולם חדש ומקורי שאין דומה לו, דבר שמצריך חשיבה יצירתית בעלת מאפיינים שתואמים את צרכיו הספציפיים של אותו אירוע בכל פעם מחדש. הצוות המקצועי של חברת Star Bar נכון וקשוב לשמוע את מאפייניו האישיים של כל אירוע, ולאחר הכוונה מקצועית והתאמה לדרישות הלקוח, נבנה יחד את סיפור המסגרת של בר האלכוהול המתאים ביותר עבור האירוע שלכם.

חברת Star Bar

חברת סטאר בר פועלת בענף האירועים כבר למעלה מ – 15 שנים, והיא מתמחה במתן שירותי בר אלכוהול לאירועים מכל הסוגים. צוות הברמנים שלנו עובר הכשרות והשתלמויות בכל הנושאים הרלוונטיים למתן שירותי בר באיכות מקצועית ברמה הגבוהה ביותר שיש. לא מדובר בצוות ברמנים מתחלף ובלתי צפוי, אלא בצוות ברמנים בוגרים ומנוסים שמכירים את רזי המקצוע ויודעים לספק חוויית אלכוהול איכותית ומרשימה, הן מצד הטעמים ואופן ההגשה של כל משקה אלכוהולי בבר, והן מצד הפרזנטציה של הגשת המשקאות ודרך הכנתם מול הלקוח שממתין על הבר.

בין מגוון שירותי האלכוהול שאנו מציעים, תוכלו לקבל גם שירותי בר לאירועים מכל הסוגים, בשילוב עם בר קוקטיילים ושייקים בצבעים ומרקמים מיוחדים. למעשה, חברת Star Bar יכולה לספק לכם שירות מקצועי לכל דבר שנמזג לתוך כוס, החל ממיצים טבעיים ועד לשירותי בר אלכוהול לאירועים. יש לנו יכולות לוגיסטיות מהטובות ביותר שיש בענף, ואת הברים שלנו אנו בונים באופן מודולארי שמתאים לתנאי השטח הקיימים בכל מתחם אירועים.

תפריט בר אלכוהול לאירועים

על מנת לבנות תפריט בר אלכוהול לאירועים באופן נכון ומקצועי, חילקנו את כלל המשקאות האלכוהוליים לשלוש אפשרויות בסיסיות, המציעות מבחר מגוון של סוגי אלכוהול עבור כל אחד ממשקאות הבסיס המשמשים להגשת אלכוהול באירוע. לפני שאתם ניגשים לבחור תפריט בר אלכוהול לאירוע, לפניכם מידע כללי בנוגע לכל אחד ממשקאות הבסיס שמרכיבים את סוגי האלכוהול המוצעים לבחירה בתפריט – וודקה, ג’ין, רום, טקילה, אניס, אפריטיף, דיז’סטיף, ליקר, וויסקי וקאווה.

קרא עוד >
וודקה | Vodka

וודקה היא משקה אלכוהולי לבן, המיוצר דרך תסיסה וזיקוק של דגנים או סלק. החומר העיקרי שנמצא בוודקה הוא מים ואתנול, בנוסף לחומרים המשפיעים על הריח. וודקה היא משקה חריף בעל אחוזי אלכוהול גבוהים, לרוב 40% אלכוהול מנפח כלל הבקבוק. ההשפעה המהירה של הוודקה הפכה אותה לאחד ממשקאות האלכוהול הנפוצים והאהובים ביותר באירועים.

 

קרא עוד >
ג’ין | Gin

ג’ין הוא משקה אלכוהולי אשר פותח על ידי מדען הולנדי שעסק ברפואה. שמו המקורי של הג’ין היה ינייבר, זהו שמו ההולנדי של צמח הערער שממנו מופק המשקה. השם של הג’ין נקבע כתוצאה מניסיון תרגום משובש של השם המקורי לאנגלית. לאחר שהוא הפך פופולארי ואהוב בכל רחבי העולם השם ג’ין התקבע והפך שגור בכל המקומות עבור המשקה האהוב. ג’ין הוא משקה אלכוהולי חסר צבע, אך הוא משתייך למשפחת המשקאות הלבנים.

קרא עוד >
רום | Rum

רום, משקה אלכוהולי המתאפיין בריח חזק וטעם מתוק, הוא מופק מתהליך של תסיסה וזיקוק של תוצרי קנה סוכר, והוא נחשב למשקה אלכוהולי חזק שברוב המקרים מכיל לפחות 40% אלכוהול. הרום מתחלק לכמה סוגים, כאשר את הרום הבהיר ניתן לשתות נקי או כחלק מקוקטייל המבוסס על רום, ואת הרום הכהה נמצא יותר במתכוני בישול אך גם בסוגי קוקטיילים מסוימים. רום מיוצר בעיקר באזור הקאריביים אך גם באוסטרליה, הודו ועוד מדינות ניתן למצוא ייצור של רום מקומי.

 

קרא עוד >
טקילה | Tequila

הטקילה מיוצרת בחמש מדינות הנמצאות באזור העיר טקילה במקסיקו והיא משתייכת לקבוצת המשקאות הלבנים. ייצור טקילה מחייב עמידה בסטנדרטים מוקפדים של ממשלת מקסיקו, היא הבעלים של המשקה ושם המותג. ברוב סוגי הטקילה אחוז האלכוהול יעמוד על כ – 40% ובאופן כללי יש 4 סוגי טקילות – טקילה שקופה שלא עברה תהליך יישון (טקילה בלנקו וטקילה סילבר), טקילה שנוסף לה קרמל והיא לא עברה תהליך יישון (טקילה גולד), טקילה בצבע זהב בהיר שהתיישנה בחביות אלון מינימום חודשיים (טקילה רפוסאדו), וטקילה שעברה תהליך התיישנות בתוך חביות עץ אלון למשך שנה אחת לפחות והצבע שלה זהב חום כהה (טקילה אנייחו).

 

קרא עוד >
אניס | Anis

משקה אלכוהול ממשפחת האניס מיוצרים באמצעות גרגירי הצמח והם נחשבים לחלק ממשפחת האפריטיפים. לאניס יש טעם ייחודי ומאוד בולט, כמו טעם השומר והליקריץ’. משקאות אניס מעוררים את התיאבון מאחר והם נחשבים למשקאות יבשים שכמעט ואין בהם סוכר. נהוג לשתות את משקאות האניס בצ’ייסר או שוט נקי, אך הם משמשים גם להכנת סוגים שונים של קוקטיילים ויש כאלו שנוהגים לשתות אותם בליווי קרח או בתוספת של מיץ טבעי או שתיה קלה אחרת.

 

קרא עוד >
אפריטיף | Aperitif

אפריטיף הוא משקה אלכוהולי בעל אחוזי אלכוהול נמוכים, לרוב בין 10% ל – 25%, כאשר מטרתו העיקרית היא גירוי תחושת התיאבון. נהוג לשתות אפריטיף לפני האוכל, ומאחר ומדובר במשקאות בעלי רמת סוכר נמוכה במיוחד אך יחד עם זאת בעלי ארומה של טעמים חזקים, המשקה לא גורם לתחושה של שובע ופותח את חוש התיאבון. משקאות ממשפחת האפריטיף ניתן לשתות בצ’ייסר נקי או בשוט, דרך שילובם בקוקטייל בעל כמה מרכיבים שונים, או בליווי משקה קל או קרח.

 

קרא עוד >
דיז’סטיף | Digestif

בשונה לגמרי מהאפריטיף, את המשקאות ממשפחת הדיז’סטיף נהוג לשתות לאחר סיום הארוחה. כבר מפירוש המילה דיז’סטיף ניתן להבין את הרעיון כולו, בדיוק כמו פירוש המילה שמשמעותה “עיכול”, מטרתו של הדיז’סטיף היא לעזור בתהליך העיכול של האוכל ולאפשר שלב נוסף בסעודה לאחר שהארוחה כבר הסתיימה. משקאות הדיז’סטיף הראשונים הומצאו כתרופה המסייעת בעיכול המזון, אך כיום הם חלק מחוויה אלכוהולית מלאה שכל בר אלכוהול מציע באירועים.

 

קרא עוד >
וויסקי | Whisky

וויסקי הוא משקה אלכוהולי חריף ואהוב במיוחד, אותו מייצרים בתהליך שמורכב מכמה שלבים – הלתת, תסיסה, זיקוק, יישון, סינון, בלנד ולבסוף בקבוק. רוב סוגי הוויסקי בעלי 40% נפח אלכוהול ומאחר ומדובר במשקה בעל ריכוז אלכוהול גבוה, שלרוב נצרך נקי וגורם להשפעה מהירה, הוויסקי הוא ללא ספק משקה חובה בכל בר אלכוהול לאירועים מכל סוג. את שתיית הוויסקי נוהגים לעשות בכוס מיוחדת שמיועדת לוויסקי, יש שיעדיפו אותו נקי ויש שישתו וויסקי עם כמה קוביות קרח.

קרא עוד >