כששירות פוגש איכות

הכי טובים
באלכוהול.
חברת סטאר בר מספקת שירותי בר אלכוהול לאירועים פרטיים ועסקיים, באחריות מקצועית וחשיבה יצירתית שתאפשר תפריט לכל אירוע בהתאמה אישית מלאה. כל אירוע הוא עולם חדש ומקורי, דבר שמצריך חשיבה יצירתית להתאמת הצרכים הספציפיים של כל אירוע.
עמדת שייקים מולקולריים לאירוע.
הבסיס שמאפשר את הצבעוניות ואת הטעמים המיוחדים של בר שייקים, זה השימוש בפירות. כמו שלכל פרי יש את העונה המיוחדת שלו, וסוגים שונים של פירות גדלים באזורים ומדינות שונות ברחבי הגלובוס, כך על ידי הגשה נכונה של השייקים ניתן ליצור אווירה קונספטואלית במגוון רחב של סגנונות. בנוסף לשייקים על בסיס תפוזים או על בסיס שמנת, יש לנו גם בר שייקים בריא לכל מי שחפץ במשקה בריאות איכותי, טעים וצבעוני. בר השייקים ללא ספק תורם לאירוע ויוצר תחושה מושקעת ואיכותית אצל האורחים, אך כדי להבין את הרעיון והיתרונות של בר שייקים לאירועים – אנו ממליצים לכם להגיע לפגישת היכרות כדי שתוכלו לראות ולטעום במה בדיוק מדובר.
קרא עוד >
במשך כל עונות השנה תוכלו למצוא אצלנו את כל סוגי הפירות – תות, פסיפלורה, בננה, תמר, מנגו, פירות יער, אננס ועוד.. אתם מוזמנים לשאול אותנו גם על מוצר חדש שנכנס לתפריט שלנו – בר שייקים מולקולאריים. יש לנו המון הפתעות וחידושים שיהפכו את הבר באירוע שלכם למיוחד, מעניין וטעים.
סוגי בר שייקים לאירוע
הצוות המקצועי שלנו פתוח לשמוע כל קונספט ורעיון שתרצו ליישם באירוע. בין אם תרצו להזמין בר שייקים טרופי, שכולל שימוש בפירות צבעוניים כמו פסיפלורה, אננס ומנגו, ובין אם תרצו להזמין בר שייקים בסגנון מרגריטות רעננות באווירה של קיץ, צוות הבר שלנו ישמח להדריך אתכם בכל שלבי הפקת האירוע ובניית תפריט בר שייקים איכותי ומוצלח. מעבר ליצירת היצע שייקים מגוון וצבעוני, הצוות שלנו יסביר לכם גם את המשמעויות שנלוות לתפעול כל אחד מהפריטים במהלך האירוע, כדי שגם תחת לחץ ועומס הזמנות על הבר – כל האורחים שהגיעו לאירוע שלכם יוכלו לקבל שירות איכותי ומקצועי, מהיר ומדויק.
תפריט בר שייקים לדוגמה
לפניכם כמה דוגמאות של מגוון תפריטי שייקים מיוחדים שיכולים להתאים עבור האירוע שלכם :
שייקים טרופיים
שייק פסיפלורה – פסיפלורה בתוספת עלי נענע ומיץ מנגו
שייק אננס תות תמר – אננס, תות ותמר בתוספת גרידת לימוד ומיץ תפוזים
שייק מנגו תות אפרסק – מנגו, תות, אפרסק, בתוספת פלחי תפוז ומיץ תפוזים
שייקים מיוחדים
שייק מלון בננה תמר – מלון, בננה, תמר על בסיס תפוזים \ שמנת
שייק פירות יער ובננה – פירות יער, בננה על בסיס תפוזים \ שמנת
שייק מנגו בננה ותות – מנגו, בננה, תות על בסיס תפוזים \ שמנת
שייק מרגריטה
שייק מרגריטת אננס – אננס, טקילה, מונין קוקוס וליים
שייק מרגריטה לימונענע – לימון, נענע, טקילה, מונין מוחיטו ולימונדה
שייק מרגריטת פסיפלורה – פסיפלורה, טקילה, מונין פסיפלורה וליים
שייק דאקירי
שייק דאקירי תות – תות, רום ומונין תות
שייק דאקירי מלון קוקוס – מלון, רום, טריפל סק ומונין קוקוס
שייק דאקירי מנגו – מנגו, רום, טריפל סק ומונין מנגו
עמדת שייקים מולקולריים לאירוע.
הבסיס שמאפשר את הצבעוניות ואת הטעמים המיוחדים של בר שייקים, זה השימוש בפירות.
קרא עוד >
כמו שלכל פרי יש את העונה המיוחדת שלו, וסוגים שונים של פירות גדלים באזורים ומדינות שונות ברחבי הגלובוס, כך על ידי הגשה נכונה של השייקים ניתן ליצור אווירה קונספטואלית במגוון רחב של סגנונות. בנוסף לשייקים על בסיס תפוזים או על בסיס שמנת, יש לנו גם בר שייקים בריא לכל מי שחפץ במשקה בריאות איכותי, טעים וצבעוני. בר השייקים ללא ספק תורם לאירוע ויוצר תחושה מושקעת ואיכותית אצל האורחים, אך כדי להבין את הרעיון והיתרונות של בר שייקים לאירועים – אנו ממליצים לכם להגיע לפגישת היכרות כדי שתוכלו לראות ולטעום במה בדיוק מדובר. במשך כל עונות השנה תוכלו למצוא אצלנו את כל סוגי הפירות – תות, פסיפלורה, בננה, תמר, מנגו, פירות יער, אננס ועוד.. אתם מוזמנים לשאול אותנו גם על מוצר חדש שנכנס לתפריט שלנו – בר שייקים מולקולאריים. יש לנו המון הפתעות וחידושים שיהפכו את הבר באירוע שלכם למיוחד, מעניין וטעים.
סוגי בר שייקים לאירוע
הצוות המקצועי שלנו פתוח לשמוע כל קונספט ורעיון שתרצו ליישם באירוע. בין אם תרצו להזמין בר שייקים טרופי, שכולל שימוש בפירות צבעוניים כמו פסיפלורה, אננס ומנגו, ובין אם תרצו להזמין בר שייקים בסגנון מרגריטות רעננות באווירה של קיץ, צוות הבר שלנו ישמח להדריך אתכם בכל שלבי הפקת האירוע ובניית תפריט בר שייקים איכותי ומוצלח. מעבר ליצירת היצע שייקים מגוון וצבעוני, הצוות שלנו יסביר לכם גם את המשמעויות שנלוות לתפעול כל אחד מהפריטים במהלך האירוע, כדי שגם תחת לחץ ועומס הזמנות על הבר – כל האורחים שהגיעו לאירוע שלכם יוכלו לקבל שירות איכותי ומקצועי, מהיר ומדויק.
תפריט בר שייקים לדוגמה
לפניכם כמה דוגמאות של מגוון תפריטי שייקים מיוחדים שיכולים להתאים עבור האירוע שלכם :
שייקים טרופיים
שייק פסיפלורה – פסיפלורה בתוספת עלי נענע ומיץ מנגו
שייק אננס תות תמר – אננס, תות ותמר בתוספת גרידת לימוד ומיץ תפוזים
שייק מנגו תות אפרסק – מנגו, תות, אפרסק, בתוספת פלחי תפוז ומיץ תפוזים
שייקים מיוחדים
שייק מלון בננה תמר – מלון, בננה, תמר על בסיס תפוזים \ שמנת
שייק פירות יער ובננה – פירות יער, בננה על בסיס תפוזים \ שמנת
שייק מנגו בננה ותות – מנגו, בננה, תות על בסיס תפוזים \ שמנת
שייק מרגריטה
שייק מרגריטת אננס – אננס, טקילה, מונין קוקוס וליים
שייק מרגריטה לימונענע – לימון, נענע, טקילה, מונין מוחיטו ולימונדה
שייק מרגריטת פסיפלורה – פסיפלורה, טקילה, מונין פסיפלורה וליים
שייק דאקירי
שייק דאקירי תות – תות, רום ומונין תות
שייק דאקירי מלון קוקוס – מלון, רום, טריפל סק ומונין קוקוס
שייק דאקירי מנגו – מנגו, רום, טריפל סק ומונין מנגו
לפני שאתם בוחרים תפריט אלכוהול לאירוע, לפניכם מידע כללי בנוגע לכל אחד ממשקאות הבסיס שמרכיבים את סוגי האלכוהול המוצעים לבחירה בתפריט.

אניס | Anis
משקה אלכוהול ממשפחת האניס מיוצרים באמצעות גרגירי הצמח והם נחשבים לחלק ממשפחת האפריטיפים. לאניס יש טעם ייחודי ומאוד בולט, כמו טעם השומר והליקריץ’. משקאות אניס מעוררים את התיאבון מאחר והם נחשבים למשקאות יבשים שכמעט ואין בהם סוכר. נהוג לשתות את משקאות האניס בצ’ייסר או שוט נקי, אך הם משמשים גם להכנת סוגים שונים של קוקטיילים ויש כאלו שנוהגים לשתות אותם בליווי קרח או בתוספת של מיץ טבעי או שתיה קלה אחרת.

אפריטיף | Aperitif
אפריטיף הוא משקה אלכוהולי בעל אחוזי אלכוהול נמוכים, לרוב בין 10% ל – 25%, כאשר מטרתו העיקרית היא גירוי תחושת התיאבון. נהוג לשתות אפריטיף לפני האוכל, ומאחר ומדובר במשקאות בעלי רמת סוכר נמוכה במיוחד אך יחד עם זאת בעלי ארומה של טעמים חזקים, המשקה לא גורם לתחושה של שובע ופותח את חוש התיאבון. משקאות ממשפחת האפריטיף ניתן לשתות בצ’ייסר נקי או בשוט, דרך שילובם בקוקטייל בעל כמה מרכיבים שונים, או בליווי משקה קל או קרח.

דיז’סטיף | Digestif
בשונה לגמרי מהאפריטיף, את המשקאות ממשפחת הדיז’סטיף נהוג לשתות לאחר סיום הארוחה. כבר מפירוש המילה דיז’סטיף ניתן להבין את הרעיון כולו, בדיוק כמו פירוש המילה שמשמעותה “עיכול”, מטרתו של הדיז’סטיף היא לעזור בתהליך העיכול של האוכל ולאפשר שלב נוסף בסעודה לאחר שהארוחה כבר הסתיימה. משקאות הדיז’סטיף הראשונים הומצאו כתרופה המסייעת בעיכול המזון, אך כיום הם חלק מחוויה אלכוהולית מלאה שכל בר אלכוהול מציע באירועים.

וויסקי | Whisky
וויסקי הוא משקה אלכוהולי חריף ואהוב במיוחד, אותו מייצרים בתהליך שמורכב מכמה שלבים – הלתת, תסיסה, זיקוק, יישון, סינון, בלנד ולבסוף בקבוק. רוב סוגי הוויסקי בעלי 40% נפח אלכוהול ומאחר ומדובר במשקה בעל ריכוז אלכוהול גבוה, שלרוב נצרך נקי וגורם להשפעה מהירה, הוויסקי הוא ללא ספק משקה חובה בכל בר אלכוהול לאירועים מכל סוג. את שתיית הוויסקי נוהגים לעשות בכוס מיוחדת שמיועדת לוויסקי, יש שיעדיפו אותו נקי ויש שישתו וויסקי עם כמה קוביות קרח.